Juni 2015

I juni har vi sagt velkommen til vores nye mand i salg, Lennie Clausen. Lennie er startet hos os som Partner Sales Manager, og kommer med en lang erfaring fra it verdenen, hvor han bl.a. har beskæftiget sig en del med servermarkedet og løsningssalg til erhvervslivet. Vi er glade for at have fået Lennie med om bord, og vi glæder os til at vores kunder får god gavn af hans viden og kompetencer.

lennie

 

Februar 2015

Monotil A/S har fået ny bestyrelse i forbindelse med generalforsamlingen d. 20. januar 2015. Den nye bestyrelse består af Karsten Henriksen, Advokatfuldmægtig hos Magnusson Law og Kim Hyldig, Manager Sales hos Worldline, samt Den nytiltrådte bestyrelsesformand Magnus Bodvar, tidligere grundlægger og CEO for Siminn Danmark. 

 

 

November 2014

Monotil er i november blevet Intel Platin Partner.

Platin partner logo 2014 rgb

 

 

Supermicro er kommet med på SKI server-aftale

Supermicro er blevet valgt som et af de fire server produkter der tilbydes i en ny SKI-server aftale, der er trådt i kraft den 15. juni i år.
Aftalen dækker syv forskellige serverkonfigurationer fordelt på rack og blade i kategorierne: Avanceret servere, Medium servere, Basis servere.
Til alle serverkonfigurationer er der en række tilkøbsmuligheder så som ekstra ram, cpu mv., og det er muligt at købe bladechassis og forskellige fiber channel moduler.
Supermicro indgår i tilbuddet til kommunerne sammen med IBM, HP og Dell. Hos Monotil ser vi det som en stor blåstempling af Supermicro.

I pressen har der været spekulationer om hvorvidt Supermicro har været med til at sænke priserne, og skabe et forvredet billede af den faktiske omkostning kommunerne kommer til at stå overfor. Hos Monotil mener vi dog, at Supermicro indgår på helt naturlig vis, da det er et produkt der allerede anvendes bredt af offentlige institutioner både nationalt og internationalt.

Supermicro er en lille spiller i forhold til de resterende 3 producenter. Netop herfor anser vi dette som en klar cementering af at Supermicro som produkt positionerer sig mindst på lige fod med de øvrige produkter.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev,
og få tilsendt de sidste nyheder
inden for produkter, begivenheder, trends, branchen etc.

Ja tak - tilmeld mig nyhedsbrevet