Vi leverer unikke højkvalitets løsninger til unikke kvalitetsbevidste kunder

- Og den tætte kontakt og lynhurtige service er en af grundstenene i vores forretningsmodel.

 

Nextron ApS er en værdibaseret virksomhed, der producerer og distribuerer serverløsninger baseret på Supermicro hardware samt pc'er til behovsorienterede løsninger. Porteføljen inden for server systemer dækker, i kraft af Supermicros komponenter, et enormt område fra single-processor entry-level systemer til 4-vejs high-end systemer, i enkeltstående pedestal- eller rack-optimerede modeller, altså tusindvis af kombinationer af komplette server modeller.

 

Siden virksomhedens start i 2011 har vi arbejdet stærkt fokuseret og med en klar målsætning om at blive en uundværlig samarbejdspartner for vores kunder, og Nextron ApS har derfor vokset sig til at være Danmarks absolut førende distributør af Supermicro baserede servere på meget kort tid. Dette har kun kunnet lade sig gøre, da vores medarbejdere har over 20 års erfaring fra IT-branchen med speciale i serverløsninger, og mere end 15 års erfaring med Supermicro. I kraft af de mange års erfaring og en ekspertviden på området er det vores spidskompetence at finde frem til den rigtige løsning til den enkelte kunde.

 

Den rette løsning til kunden er hele essensen i vores forretning og vores fornemste opgave er at forstå samt løse vore kunders udfordringer - dette gøres kun ved at have en tæt og kontinuerlig dialog med dem. Hos Nextron ApS  lytter vi derfor nøje til hvem vores kunder er, og hvad det er for et behov de har. Vi vægter langsigtede og loyale forbindelser til både vores kunder og leverandører, da vi er overbeviste om, at det er en helt central grundsten til succes i vores branche. Endvidere er det vores holdning, at tingene skal virke, og såfremt de ikke gør det, så skal de komme til det inden for en meget kort tidsfrist. Vores kunder kan derfor forvente en lynhurtig reaktion når det behov opstår.

 

Vi er her for de kunder:

  • der har unikke behov
  • der har høje krav til deres servere og samarbejdspartnere
  • som ikke får præcis det de skal bruge i et standardiseret produkt
  • som har behov for en tæt samarbejdspartner der kan træde til med det samme, både når det gælder bestillinger og efterfølgende service

 

Vi sælger kun til forhandlere. Er du slutbruger henviser vi dog meget gerne til en forhandler.Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev,
og få tilsendt de sidste nyheder
inden for produkter, begivenheder, trends, branchen etc.

Ja tak - tilmeld mig nyhedsbrevet