Stærk bestyrelse skal være med til at få realiseret en ambitiøs vækststrategi.

 

Monotil A/S har fået ny bestyrelse i forbindelse med generalforsamlingen d. 20. januar 2015. Den nye bestyrelse består af Karsten Henriksen, Advokatfuldmægtig hos Magnusson Law og Kim Hyldig, Manager Sales hos Worldline, samt Den nytiltrådte bestyrelsesformand Magnus Bodvar, tidligere grundlægger og CEO for Siminn Danmark.

 

Monotil blev etableret i 2011 og har specialiseret sig i at producere og sælge specialdesignede og behovstilrettede hardwareløsninger til erhvervslivet. Virksomheden har gennem det sidste år gennemgået store forandringer i relation til beslutningen om en ambitiøs vækststrategi, hvor det er målet af få placeret Monotil som et solidt brand på den danske IT-scene. Forandringerne består bl.a. af tiltrædelen af flere nye medarbejdere, tiltrædelsen af en ny direktør, omstrukturering af virksomheden og begyndende udvikling af flere forretningsområder.

 

Som bidrag til denne udvikling har Monotil derfor ansat et stærkt team i bestyrelsen, der skal være med til at facilitere den fortsatte udvikling. Den nye bestyrelsesformand Magnus Bodvar glæder sig til samarbejdet med Monotil. "Vores vision er at Monotil skal være en ledende spiller på servermarkedet i Danmark. Med sine unikke løsninger og tekniske ekspertise er det et ganske realistisk mål" siger han.

 

Den nytiltrådte bestyrelses ansvarsområder bliver dels at fungere som et sparringsorgan i forhold til at kunne realisere den nye vækststrategi, samt at have det overordnede ansvar for at Monotil fortsætter som en sund virksomhed gennem den kommende proces.